Back to photo list

44 persona vdesin nga etja në shkretëtirën e Saharasë

44 persona vdesin nga etja në shkretëtirën e Saharasë
The picture above is taken automatically from flickr.com, if there is something related to the picture please visit and contact flickr.com
44 persona kanë vdekur nga etja pasi kamioni i tyre u prish në shkretëtirën e Saharasë në veri të Nigerit, ka thënë Kryqi i Kuq për “ BBC”.
Gjashtë persona arritën të mbijetonin dhe ecën deri tek fshati më i afërt.
Ata rrëfyen se disa fëmijë gjendeshin në mesin e të vdekurve.
50 qytetarët...

www.struga.net/shqiperia-44-persona-vdesin-nga-etja-ne-sh...
Date: 2017-06-02 00:34:29shqip shqiperia

Visit : Indonesia-Product.com

Comments

No comment found!

Members of Indonesia-Product.com | Partnered with Indonesia-Export.com
Powered by IndonesiaCommerce.com | Promoted by IndonesiaWebPromotion.com


Visit Archipelago Country, A Tropical Paradise In The World : EastJava.com and Indonesia-Tourism.com